Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیجیاتو: این روز‌ها که صحبت از واردات خودرو‌های اقتصادی به کشور به طور جدی مطرح شده است، این سوال در ذهن پیش می‌آید که چه خودرو‌های ارزان‌قیمت خارجی می‌توانند به بازار ایران راه پیدا کنند؟ در این مقاله ارزانترین خودرو‌های وارداتی را که طی چند ماه آینده احتمالا در ایران قابل خرید خواهند بود، به شما معرفی خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطار آزادسازی واردات خودرو بالاخره پس از کش‌وقوس‌های فراوان ظاهرا به ایستگاه آخر خود رسیده و گفته می‌شود طی روز‌های آینده ضوابط آن از سوی وزارت صمت اعلام خواهد شد. طبق شنیده‌ها گویا رویکرد دولت در این زمینه بر واردات خودرو‌های اقتصادی متمرکز است، اما چه خودرو‌های اقتصادی در دنیا وجود دارند که واجد شرایط ورود به بازار ایران خواهند بود. در ادامه ارزانترین خودرو‌های وارداتی احتمالی بازار کشورمان را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

۱. سوزوکی دیزایر تیپ GL

سوزوکی دیزایر یک سدان کوچک و اقتصادی است که در بازار امارات قیمتی حدود ۱۰ هزار دلار داشته و می‌تواند با ورود به ایران مورد استقبال اقشار متوسط با توان مالی نه‌چندان بالا قرار گیرد. این خودرو به موتور ۱.۲ لیتری چهار سیلندر به قدرت ۸۲ اسب بخار و گشتاور ۱۱۳ نیوتن متر به همراه گیربکس اتوماتیک مجهز بوده و شتاب صفر تا صد آن حدود ۱۳.۴ ثانیه عنوان شده است. امکانات حداقلی مثل دو کیسه هوا، بلوتوث، ترمز کمکی، فرمان برقی، سیستم پایش فشار باد تایر‌ها و... در لیست امکانات سوزوکی دیزایر تیپ GL به چشم می‌خورد.

۲. میتسوبیشی Attrage تیپ GLX

میتسوبیشی Attrage نیز همچون سوزوکی دیزایر یک سدان کوچک اقتصادی است که به موتور ۱.۲ لیتری سه سیلندر به قدرت ۷۶ اسب بخار و گشتاور ۱۰۰ نیوتن متر به همراه گیربکس اتوماتیک مجهز است. شتاب صفر تا صد میتسوبیشی اتریج حدود ۱۴ ثانیه است و از نظر ابعاد نسبت به سوزوکی دیزایر کمی بزرگتر طراحی شده است. امکانات این خودرو در سطح پایه بوده و شامل کیسه‌های هوای جلو، شیشه‌بالابر‌های برقی، ورود بدون کلید، پورت usb خروجی برق ۱۲ ولت، ترمز کمکی و... می‌شود. قیمت این خودرو نزدیک ۱۰ هزار دلار یا ۳۶۹۰۰ درهم است و بنابراین جزو ارزانترین خودرو‌های وارداتی احتمالی به بازار ایران به حساب می‌آید.

۳. رنو سیمبل ۲۰۲۲ تیپ PE

رنو سیمبل ۲۰۲۲ تیپ PE در بازار امارات قیمتی معادل ۳۷ هزار و ۳۰۰ درهم یا ۱۰،۱۵۰ دلار دارد و یکی دیگر از ارزان‌ترین ماشین‌های خارجی خواهد بود که قابلیت ورود به بازار ایران را دارند. این خودرو که نسل دوم رنو تندر ۹۰ به حساب می‌آید t پیش از این نیز مهمان بازار ایران بوده و در حال حاضر هم می‌تواند با مدل ۲۰۲۲ به عنوان یک خودروی اقتصادی به دست مشتریان ایرانی برسد.

موتور ۱.۶ لیتری این خودرو حدود ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۵ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و شتاب صفر تا صد حدود ۱۱ ثانیه را رقم می‌زند. ایربگ‌های جلو، ترمز کمکی سیستم کنترل پایداری وسیله نقلیه، پایش فشار باد تایرها، سیستم کمکی حرکت در سربالایی و...، مهم‌ترین امکانات رنو سیمبل تیپ pe را تشکیل می‌دهند.

۴. هیوندای i ۱۰ مدل ۲۰۲۲

هیوندای آی ۱۰ مدل ۲۰۲۲ در بازار امارات قیمتی حدود ۴۲ هزار درهم معادل ۱۱,۴۰۰ دلار داشته و از موتور ۱.۲ لیتری چهار سیلندر با قدرت ۸۳ اسب بخار و گیربکس اتوماتیک ۴AT برخوردار است.

مدل پیشین این هاچبک کره‌ای پیش از این نیز مدتی توسط کرمان موتور به بازار کشورمان عرضه شد و حالا هم می‌تواند به عنوان یک خودروی نسبتا ارزان‌قیمت خارجی در جاده‌های کشورمان حضور پیدا کند. این خودرو امکانات بیشتری نسبت به خودرو‌های اشاره شده در بالا دارد و مواردی مثل تهویه اتوماتیک دوربین ۳۶۰، استارت دکمه‌ای، حسگر‌های پارک، کیسه هوای بیشتر و ... در لیست آپشن‌های آن مشاهده می‌شود.

۵. کیا پگاس ۲۰۲۲ تیپ LX

کیا پگاس ال ایکس یکی دیگر از خودرو‌های ارزان وارداتی است که قیمت آن معادل ۴۵ هزار درهم امارات یا ۱۲،۲۵۰ دلار است و از موتور ۱.۴ لیتری ۴ سیلندر با قدرت ۹۳ اسب بخار و گشتاور ۱۳۹ نیوتن متر به همراه گیربکس اتوماتیک، قوای محرکه خود را تامین می‌کند. این سدان کوچک دارای شتاب صفر تا صد حدود ۱۲ ثانیه بوده و سطح امکانات آن نیز در رده‌های پایین، اما قابل قبول جا می‌گیرد.

۶. سوزوکی Baleno مدل ۲۰۲۲ تیپ GL

سوزوکی Baleno یک هاچبک جمع‌وجور بوده و قیمت آن در بازار امارات حدود ۴۵ هزار و ۹۰۰ درهم یا ۱۲،۵۰۰ دلار است. این خودرو به موتور ۱.۴ لیتری با قدرت ۹۱ اسب بخار مجهز شده و شتاب صفر تا صد آن کمتر از ۱۲ ثانیه برآورد می‌شود. سوزوکی بالنو در صورت ورود به بازار کشور می‌تواند رقیب مناسبی برای پژو ۲۰۷ اتوماتیک باشد.

۷. کیا ریو سدان ۲۰۲۲

کیا ریو سدان مدل ۲۰۲۲ با موتور ۱.۴ لیتری mpi در بازار امارات قیمتی معادل ۵۲ هزار درهم یا حدود ۱۴ هزار دلار دارد و بنابراین می‌تواند یکی از گزینه‌های اصلی حضور در جاده‌های ایران به حساب بیاید، خصوصا که پیش از این نیز نسل‌های قبل آن در کشورمان حاضر بوده‌اند و با استقبال هم مواجه شده‌اند.

کیا ریو سدان مدل ۲۰۲۲ دارای قدرتی حدود ۱۰۰ اسب بخار بوده و از گیربکس اتوماتیک بهره می‌برد. حضور این خودرو با قیمت مناسب در ایران می‌تواند به متعادل‌سازی ارزش خودرو‌هایی مثل تندر پلاس اتوماتیک و دنا پلاس توربو اتومات کمک شایانی بکند.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات خودرو خودرو اقتصادی بازار امارات قیمتی گیربکس اتوماتیک بازار ایران شتاب صفر تا صد اسب بخار نیوتن متر مدل ۲۰۲۲ موتور ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۶۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود