Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@21:45:55 GMT

مشخصات خودروی جدید سوزوکی ویتارا

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۹۷۱۷۹

مشخصات خودروی جدید سوزوکی ویتارا

ایتنا - ویتارا هنوز نسبتا ارزان است و تجهیزات زیادی دارد از جمله کنترل‌های متکی به فرمان، کمک‌راننده و ویژگی‌های امنیتی مانند هشدار نقطه کور.
به ندرت پیش می‌آید اتومبیل جدیدی از راه برسد که نسبت به مدل‌های قبلی‌اش چندان پیشرفتی نکرده باشد، از این رو در مورد سوزوکی هم که مدل جدید کاملا هیبریدش، یعنی سواری جمع‌وجور (کامپکت) ویتارا، قرار است در کنار مدل «نیمه» هیبرید موجودش فروخته شود وضع به همین منوال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هیچ یک از از این دو موقع رانندگی تفاوت چندانی با هم ندارند اما به بیان صریح مدل نیمه‌هیبرید برای خرید ارزان‌تر است و راندنش از جفت جدیدترش گران‌تر درنمی‌آید. هر دو را می‌توان با دیفرانسیل جلو راند که چیز خاصی نیست اما همچنین می‌توان هر دو را با سیستم چهار چرخ متحرک زیبنده و عالی سوزوکی به نام آلگریپ (Allgrip) راند که هم قابل دسترس و هم خیلی بهتر است و این‌ها مدل‌هایی‌اند که می‌توان با این پیش‌فرض انتخاب کرد که در حومه زندگی می‌کنید.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، این اتومبیل حتی دارای تنظیم برف و کنترل پایین آمدن از تپه است. به خاطر داشته باشید که سوزوکی چندین دهه است که آف‌رودهای (off-road) جیپ‌مانند می‌سازد و ویتارا آخرین نسخه این سنت است. اگر صرفا یک شاسی‌بلند جمع‌وجور با دو چرخ متحرک جلو یا شاسی‌بلند کراس‌اوور (که بیشتر شبیه سواری است) می‌خواهید چون از قیافه‌، بالا نشستن در موقع رانندگی و کاربردی بودنش خوشتان می‌آید، گزینه‌های بسیار دیگری هم وجود دارند که به روزترند و مدرن‌تر، مانند فورد پوما، تویوتا یاریس کراس جدید و اسکودا کامیک.

راستش را بخواهید باید سعی کنم پرونده‌ای برای آخرین مدل سوزوکی «تمام» هیبرید بسازم، پس سعی‌ام را می‌کنم. این ماشین تمام هیبرید است مانند تویوتا پریوس و باتری‌هایش را هنگام حرکت «خودش شارژ می‌کند» و بیشتر با موتور برقی کار می‌کند- در حالی که مدل نیمه هیبرید قدیمی‌ترش با بسته باتری کوچک‌تر بیشتر به موتور بنزینی‌اش تکیه دارد. از این رو مدل تمام هیبرید در فرضیه باید با بنزین، خیلی بهتر عمل کند ولی در عمل فقط کمی بهتر است (و با پیشرفت نسبتا اندک در انتشار دی‌اکسید کربن). با این که سوزوکی حالا به امپراتوری تویوتا وصل است (و بعضی از مدل‌های تویوتا را می‌سازد) ویتارای تمام هیبرید بعضی از ویژگی‌های منحصر به فرد خاص سوزوکی را دارد، مانند موتور ۱.۶ لیتری داخلی‌اش با گیربکس شش‌دنده «دستی اتوماتیک» که برای تغییر دنده‌ از کمک الکتریکی استفاده می‌کند.

 

مشخصات
سوزوکی ویتارا تمام هیبرید آلگریپ اتوماتیک
قیمت: ۲۹.۲۹۹ پوند (طبق آزمایش، دامنه قیمت از ۲۳.۷۴۹ پوند شروع می‌شود)
ظرفیت موتور: ۱.۶ لیتر بنزینی ۴ سیلندر، ۶ سوپاپ اتوماتیک + موتور برقی
قدرت خروجی (اسب بخار): ۱۱۴
حداکثر سرعت (مایل بر ساعت): ۱۱۱ (تقریبا ۱۷۸ کیلومتر بر ساعت)
صفر تا ۶۰ (ثانیه): ۱۲.۷
مصرف سوخت: ۵۳ مایل (تقریبا ۸۵ کیلومتر) برای هر باک
انتشار کربن (روش آزمایش وسایل نقلیه سبک هماهنگ در جهان (WLTP)، گرم بر کیلومتر): ۱۳۲

این جعبه‌دنده اتوماتیک چند سال پیش معروف بود زیرا تولیدش ارزان‌تر و خودش سبک‌تر از بیشتر جعبه‌های مبدل گشتاور رایج جعبه دنده‌های متغیر همیشگی بود که معمولا در هیبریدهای بنزینی-برقی وجود دارد. پژو سیتروئن و اسمارت از آن‌ها استفاده زیادی کرده‌اند اما رانندگان از آن‌ها متنفرند و به همین دلیل از مد افتادند. به نظر می‌رسد غیر از این که سوزوکی استفاده بهتری از مهندسی کرده است اما هنوز کاملا پاسخگو نیست و همان طور که گفتم هیچ صرفه‌جویی خاصی در مصرف بنزین ندارد. در عوض، مدل نیمه هیبرید موتور بنزینی توربوشارژ هر چند کوچکتر ۱.۴ لیتری ولی بهتر دارد که با گیربوکس دستی ۶ دنده به‌خوبی کار می‌کند.
 
سوزوکی هوشمند است و مدل چهارچرخ متحرکش قابلیت آف‌رود دارد که بعضی از رقبایش ندارند. از طرف دیگر، ویتارا در برابر رقبای دیگر شکست می‌خورد زیرا حدودا از سال ۲۰۱۵، به‌رغم بعضی از پیشرفت‌های خاص در طول سالیان، داخل و بیرونش کمی قدیمی شده است. طراحی‌اش بیشتر شبیه شاسی‌بلندهای جعبه‌ای رایج است تا مد کنونی مربوط به خطوط کوپه و در داخلش از بعضی از پلاستیک‌ها و گرافیک‌های صفحه تماس‌های خیلی قدیمی استفاده شده است. با این حال ویتارا هنوز نسبتا ارزان است و تجهیزات زیادی دارد از جمله کنترل‌های متکی به فرمان، کمک‌راننده و ویژگی‌های امنیتی مانند هشدار نقطه کور. من از سقف شیشه‌ای پانورامیک مدل اس‌زی۵ (SZ5) خوشم آمد.

به این ترتیب ویتارا، با طراحی اولیه که متعلق به دوران پیش از انتخابات برگزیت است هنوز انتخاب خوبی برای خودش به حساب می‌آید. ولی باید موقع انتخاب دقت کنید که کدام مدل بیشتر به دردتان می‌خورد. بیشتر شبیه انتخاب یک سگ اصیل است، مدل‌های مختلف ویتارا ممکن است همه شبیه هم باشند اما خلق‌وخوی مختلفی دارند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: سوزوکی ویتارا خودرو ماشین اتومبیل هیبریدی تمام هیبرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: پس از ماه‌ها سرنگونی هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز خاورمیانه، هزینه این رهگیری‌ها در حال افزایش است. به گفته رئیس تدارکات تسلیحات پنتاگون اقدامات برای از بین بردن سامانه‌های هوایی بدون خدمه اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دلار برای هر شلیک هزینه دارد.

ویلیام لاپلانت معاون یکی از معاونان وزارت دفاع آمریکا این اظهارات را اوائل هفته جاری (میلادی) در کنفرانسی به میزبانی مرکز مطلعات استراتژیک و بین‌المللی مطرح کرد. او گفته تلاش‌های کنونی برای متوقف کردن پهپادهای شلیک شده از سوی شبه‌نظامیان حوثی در یمن بر موشک‌های پرهزینه ناوشکن‌های نیروی دریایی یا جت‌های جنگی متکی است. برچسب قیمتی فعلی خیلی گران تمام می‌شود.

از ماه اکتبر (مهرماه ۱۴۰۲)، نیروهای آمریکایی در دریای سرخ و خلیج عدن، پهپادها و موشک‌های تهاجمی یک طرفه حوثی‌ها را که از یمن شلیک می‌شوند سرنگون می‌کنند. تا اواسط دسامبر ۲۰۲۳ (آذرماه ۱۴۰۲)، بیش از سه دوجین (بیش از ۳۶ فروند) شلیک به سمت پهپادها انجام شد. در بهار امسال بیش از ۱۳۰ مورد شلیک صورت گرفته است.

ارتش ایالات متحده همه جزئیات مربوط به سلاح‌های مورد استفاده در این عملیات را به اشتراک نگذاشته است، اما موشک استاندارد ۲ (Standard Missile ۲) که یک موشک زمین به هوا با برد متوسط است به ازای هر شلیک ۲.۱ میلیون دلار هزینه دارد.

موشک‌های ۲.۱ میلیون دلاری استاندارد آمریکا برای مقابله با اهداف هوایی

بعد از ماه‌ها سرنگونی سیستم‌های کنترل هواپیماهای بدون سرنشین، این صورت حساب احتمالا بالاست و به تکاپوی پنتاگون برای پیدا کردن جایگزین‌های ارزان‌تر و کم‌هزینه‌تر کمک می‌کند.

یک موشک زمین به هوا با برد متوسط می تواند ۲.۱ میلیون دلار برای هر هزینه داشته باشد. شلیک کرد. پس از چندین ماه سرنگونی UAS، این صورتحساب احتمالاً بالاست و به تلاش‌های پنتاگون برای یافتن جایگزین‌های ارزان‌تر و کم‌هزینه کمک می‌کند.

سرنگونی هواپیماهای بدون سرنشین در حال افزایش است. دو هفته پیش، نیروهای ایالات متحده به اسرائیل و دیگر شرکای خود پیوستند و به سرنگونی حدود ۳۰۰ پهپاد و موشک تهاجمی یک طرفه شلیک شده توسط ایران و شرکای آن به سمت اسرائیل کمک کردند. اگرچه هیچ کشته‌ای در جریان این حمله گزارش نشد، اما آمریکا و متحدانش به جای فناوری یا سیستم‌های ارزان ضد پهپاد که لاپلانت امیدوار است به آن دست پیدا کند، چندین جت جنگنده اف ۱۵ ای، سیستم‌های موشکی پاتریوت و ابزارهای دیگر را به کار گرفتند.

ارتش آمریکا در مورد اینکه چه مهمات و چه تعداد هواپیما برای رهگیری حمله ایران استفاده کرده است، از جمله اینکه آیا خلبانی به فشار خون دچار شده است یا نه – صحبتی نکرده است، اما با توجه به انواع هواپیماها و کشتی‌های درگیر، احتمالاً موشک‌های متداول و رایج مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

لاپلانت می‌گوید هدف پنتاگون این است که هزینه‌های رهگیری پهپاد را به کسری از آنچه که تاکنون وجود دارد کاهش دهد. به گفته او وزارت دفاع به جایگزین‌هایی نیاز دارد که برای هر شلیک فقط ده‌ها هزار دلار یا تنها ۱۰ هزار دلار هزینه کند.

این اولین باری نیست که لاپلانت نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر و توسعه تسلیحات برای مقابله با سیستم‌های هوایی بدون سرنشین را مطرح می‌کند. در ماه‌های اخیر، او بارها در مورد نیاز به ساخت این سلاح‌ها «در مقیاس متناسب» با تمرکز بر یافتن سامانه‌های تسلیحاتی ارزان‌تر برای پاسخگویی به تعداد بالای رهگیری‌هایی که در خاورمیانه اتفاق می‌افتد، صحبت کرده است.

براساس گزارش یک نشریه دفاعی آمریکا (Taskandpurpose)، در حالی که برخی پهپادهای تجاری کوچک‌تر که به سلاح‌های جنگی تبدیل می‌شوند را می‌توان با سلاح‌های کوچک متداول منهدم کرد - مانند سلاح کوچک به‌ کار گرفته شده در اوکراین که ساخته شده از ۶ شش قبضه کلاشینکف است – پهپادهای بزرگ‌تر مانند پهپادهای شلیک شده از سوی ایران و حوثی‌ها به سلاح‌های گران‌تر و پیچیده‌تر نیاز دارند. نیاز به روش‌های گسترده‌تر و ارزان‌تر به‌عنوان توانمندی‌های تسلیحاتی بدون سرنشین و انبار این تسلیحات برای مقابله با چنین پهپادهایی به احتمال در آینده افزایش پیدا می‌کند.

اوکراینی‌ها از ۶ قبضه کلاشینکف برای منهدم کردن پهپادهای ساده‌تر استفاده می‌کنند

ایالات متحده روش‌های دیگری را امتحان می‌کند. در ماه فوریه (بهمن ۱۴۰۲)، ارتش ایالات متحده صدها هواپیمای کایوت سی دو سفارش داد که یک مهمات پرسه‌زن برای از بین بردن پهپادهای دشمن محسوب می‌شود. در همین حال ارتش آمریکا دومین سیستم لیزری پرقدرت سکو متحرک یا سیستم پی اچ ای ال را برای اهداف مقابله با سیستم‌های کنترل هواپیمای بدون سرنشین (UAS) در خارج از کشور مستقر کرده است. این تصمیم پس از آن صورت گرفت که ارتش ایالات متحده در چند ماه گذشته انواع مختلفی از سلاح‌های لیزری را که برای رهگیری در نظر گرفته بود، آزمایش کرد.

پهپاد پرسه زن کایوت آمریکا برای مقابله با پهپادها تجهیزات پدافند لیزری آمریکا موسوم به HEL کد خبر 848178 برچسب‌ها ایران و آمریکا هواپیما - پهپاد خبر ویژه دفاع - موشک جنگنده یمن

دیگر خبرها

  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • انتشار مشخصات بیش از ۸۵۰ قلم کالای مسروقه در سامانه نما
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • مدل «ددپول» گوشی پوکو F6 می‌سازد؟
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳